Clienții unui club de fițe din București au încălcat orice regulă de siguranță impusă pe fondul pandemiei. Numarul persoanelor a fost mare, iar purtarea măștii a fost ceva de domeniul trecutului. În schimb, au dansat și au socializat cât mai aproape unul de altul.

În ciuda faptului că regulile de siguranță nu au fost respectate, pandemia a afectat totuși un aspect al acestor petreceri: ora. În loc să iasă pe timp de noapte, cum obișnuiau, tinerii au petrecut pe timp de zi, declarația pe propria răspundere fiind obligatorie noaptea. Muzia se auzea la fel de bine, probabil luminile nu aveau același efect, dar după o lungă pauză de la băutură și distracție, clienților nici că le-a păsat.

Din nefericire, la orele 19:00, și-au făcut apariția noi invitați, polițiștii. Aceștia au aplicat o amendă în valoare de 2.000 de lei. După acesta apariție, tinerii păreau că s-au învățat minte însă la orele 20:30, un filmuleț postat pe internet a dezvăluit încălcarea regulilor.

Orele 21:00 au adus stingerea în clubul de fițe din capitală însă continuarea distracției este promisă în cadrul unui brunch în aer liber.

Clientii unui club de fite din Bucuresti au incalcat orice regula de siguranta impusa pe fondul pandemiei. Numarl persoanelor a fost mare, iar purtarea mastii a fost ceva de domeniul trecutului. In schimb, au dansat si au socializat cat mai aproape unul de altul.

In ciuda faptului ca regulile de siguranta nu au fost respectate, pandemia a afectat totusi un aspect al acestor petreceri: ora. In loc sa iasa pe timp de noapte, cum obisnuiau, tinerii au petrecut pe timp de zi, declaratia pe propria raspundere fiind obligatorie noaptea. Muzia se auzea la fel de bine, probabil luminile nu aveau acelasi efect, dar dupa o lunga pauza de la bautura si distractie, clientilor nici ca le-a pasat.

Din nefericire, laa orele 19:00, si-au facut aparitia noi invitati, politistii. Acestia au aplicat o amenda in valoare de 2.000 de lei. Dupa acesta aparitie, tinerii pareau ca s-au invatat minte insa la orele 20:30, un filmulet postat pe internet a dezvaluit incalcarea regulilor.

Orele 21:00 au adus stingerea in clubul de fite din capitala insa continuarea distractiei este promisa in cadrul unui brunch in aer liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.