Un tânăr

Un tânăr de 23 de ani din Șomcuta Mare este bănuit de comiterea infracţiunii de ultraj, după ce s-a prezentat la sediul poliției împreună cu alţi doi bărbaţi, pentru a cere explicaţii cu privire la un eveniment rutier produs cu o zi înainte.

Ieri, 12 octombrie, poliţiştii din Șomcuta Mare au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis de Judecătoria Baia Mare, faţă de un tânăr de 23 de ani din oraş.

Acesta este bănuit de comiterea infracţiunii de ultraj, după ce în data de 11 octombrie, s-a prezentat la Sediul Poliţiei din Şomcuta Mare împreună cu alţi doi bărbaţi, pentru a cere explicaţii cu privire la un eveniment rutier produs cu o zi înainte, care s-a soluţionat prin încheierea unui proces verbal de contravenție.

Tânărul a devenit agresiv verbal şi fizic faţă de un poliţist, în sprijinul căruia au intervenit trei polițiști din cadrul subunității care se aflau la faţa locului.

Aceştia au întrerupt agresiunea îndreptată împotriva polițistului, după care cele trei persoane au părăsit sediul poliției.

Poliţiştii continuă cercetările”, declară cei de la IPJM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.