închisoare

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au reuşit documentarea activităţii infracţionale a două persoane care au fost reţinute pentru 24 de ore şi au fost depuse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă de la IPJ Maramureş, relatează maramedia.ro.

În primul caz este vorba despre un tânăr de 27 de ani din Baia Mare care ar fi furat mai multe ţevi de cupru dintr-o locuinţă de pe strada Păşunii.

A doua persoană reţinută este un băimărean de 23 de ani, acesta este cercetat pentru tâlhărie calificată. Aparent în noaptea de 13 – 14 noiembrie, acesta a deposedat prin violenţă un bărbat de un rucsac plin cu țigări, doar că acestea erau… proaspăt furate.

În fapt, în data de 14 noiembrie, dispeceratul unei firme de pază, a sesizat telefonic Poliția Municipiului Baia Mare despre faptul că au fost sustrase bunuri dintr-un magazin alimentar din Piața Revoluției. La fața locului a fost dirijată o patrulă de siguranță publică, iar în urma verificărilor efectuate, împreună cu agenții de pază, a identificat o persoană care era bănuită de comiterea faptei: un bărbat de 29 de ani.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta a spart geamul de la ușa de la intrarea în magazin cu un bolovan, după care a intrat și a furat 80 de pachete de țigări, în valoare de aproximativ 2.500 lei.

Însă în momentul în care a vrut să părăsească magazinul acesta a fost ”interceptat” de către un alt tânăr, care i-a luat rucsacul plin cu țigări furate. Bărbatul de 28 de ani a fost reţinut de poliţişti la acea dată şi ulterior a fost arestat preventiv.  Joi i s-a alăturat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă şi celălalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.