tineri

În decursul zilei de 15 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Baia Sprie – Compartimentul Investigații Criminale au emis un mandat de reținere pentru 24 de ore, pe numele a doi tineri, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată. Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare urmează să-i prezinte pe aceștia unui judecător de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă.

Ieri, poliţiştii judiciari din cadrul Poliției Baia Sprie – Compartimentul Investigații Criminale au emis un mandat de reținere pentru 24 de ore, pe numele a doi tineri de 16 respectiv 18 ani, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, în data de 14 octombrie, în jurul orei 21.00, tinerii ar fi pătruns prin efracţie în locuinţa unde locuia victima, o femeie de 82 de ani. Aceştia ar fi agresat-o pe femeie, au amenințat-o, după care au deposedat-o de o sumă de bani.

Tinerii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare urmează să-i prezinte pe aceștia unui judecător de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată”, declară cei de la IPJM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.