În urma implicării Ministerului Sănătății și a Consiliului Județean Maramureș în activitatea unităților spitalicești din județ, Spitalul de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare a fost dotat cu patru mese de operație noi și două aparate Roentgen de ultimă generație, relatează ziarmm.ro

Primul aparat, model în formă de braț C, a fost distribuit secției Pediatrie, iar cel de-al doilea, model digital mobil, a ajuns în dotarea secției de Terapie Intensivă (A.T.I.) a spitalului.

“Sănătatea reprezintă pentru mine o prioritate în acest moment. Mulțumesc pe această cale ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, pentru deschiderea de care a dat dovadă în rezolvarea problemelor din Spitalul Județean de Urgență Baia Mare și precizez că vom continua dotarea spitalelor din Maramureș cu echipamente de ultimă generație. Și din bugetul Consiliului Județean de anul viitor vom avea în vedere finanțări pentru dotarea spitalelor din subordine”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Valoarea echipamentelor care au intrat în dotarea spitalului depășește 2 milioane de lei.

SURSA FOTO: ziarmm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.