Discuțiile legate de necesitate construirii unui spital modern în Sighetu Marmației au fost reluate de curând în cadrul unei întâlniri la nivel înalt într-un wokshop de medicină organizat în cadrul Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof.dr.Matei Balș”, relatează maramedia.

La data de 18 noiembrie 2020, primarul municipiului Sighetu Marmației, Vasile Moldovan, a  participat la Workshop-ul Medicină, Administrație și Energie organizat în cadrul Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof.dr.Matei Balș”, organizat de către Academician Prof.dr.Adrian Streinu Cercel, Prof.dr.Mihai Radu și arh.George Mihali, eveniment la care pe ordinea de zi s-a aflat și subiectul „Oportunități pentru construire, finanțare și cercetare a unui Spital Municipal în Sighetu Marmatiei”, ocazie cu care, edilul local a purtat discuții aplicate privind găsirea unor soluții de implementare a proiectului de construire a unui spital în Sighetu Marmației.

”De multa vreme așteptam o soluție pentru Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei. Activitatea se desfășoară la această dată în sistem pavilionar, în clădiri improprii, unele dintre ele având o vechime de peste 100 de ani. Ne dorim un spital modern care să vină atât în sprijinul personalului medical care-și desfășoară activitatea în spital, dar mai ales în sprijinul locuitorilor din Maramureșul Voievodal și nu numai”, spune primarul Vasile Moldovan.

sursa și sursa foto: maramedia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *