Ridicarea gunoaielor părea posibilă până când problema a ajuns să fie rezolvată pe jumătate.

Mormanele de gunoaie acaparează zonele mai puțin văzute de sigheteni, în timp ce în locurile circulate, tomberoanele sunt goale.

„Au vândut pielea ursului din pădure”

Deși pe 15 ianuarie 2021, la întâlnirea de lucru, consilierii locali împreună cu primarul, secretarul și operatorul de servicii de salubritate din Sighet au dezbătut și găsit soluția ridicării, colectării și transportării gunoiului din oraș, o să mai dureze până problema o să fie pusă la capăt.

Cei de la SC Herodot SRL împreună cu Primăria Sighet păreau destul de siguri în ceea ce privește rezolvarea acestei probleme.

Se vorbea de o perioadă de 10-12 zile până când lucrurile ar reveni la normal. Dar imaginea de astăzi, din municipiu, nu e tocmai cea mai frumoasă.

Timpul nu trebuie irosit, însă nu rămâne de văzut decât să aflăm cine va scăpa bazma curată și pe cine va pica vina dacă lucrurile nu se vor rezolva.

Unii cetățeni se plâng că cei de la salubritate nu au mai trecut pe străzile lor de dinainte de Crăciun. În galeria cu poze se pot vedea câteva zone în care gunoiul ne face să ne simțim ca în orașele slab dezvoltate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.