gunoi

Surse din interiorul primăriei Sighetu-Marmației, au transmis pentru POV21 Maramureș faptul că prețurile practicate la ridicarea gunoiului menajer din municipiu s-ar putea dubla. Consilierii locali sigheteni au de votat la următoarea ședință dacă gunoiul menajer va rămâne neridicat în continuare sau prețurile pentru ridicarea gunoiului se vor majora pentru a putea acoperi costurile transportării acestuia pe distanțe mai mari la groapa de gunoi din Oradea.

Mai rămâne și varianta declarării stării de urgență pe raza municipiului de către Comitetul Județean pentru situații de urgență, acest lucru fiind solicitat de către primarul Vasile Moldovan, pentru a se putea depozita în continuare deșeurile în partea de nord a județului. Această decizie va fi luată doar după ce se va depune un studiu de impact asupra sănătății populației și a afectării mediului înconjurător.

Vom actualiza știrea pe parcurs ce apar noi informații.

One thought on “(SIGHET) PE SURSE: Prețurile pentru ridicarea gunoiului menajer s-ar putea dubla!”
  1. I-am scris în privat domnului primar, o soluție de plată a transportului gunoiului la locații mai îndepărtate, fără a majora prețurile actuale, dar încă nu mi-a răspuns.
    Poate o va face…eu aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *