Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, dar şi Ministerul Sănătăţii, au fost sesizate de către o persoana anonimă privire la o relație amoroasă dintre două cadre medicale care au întreținut relații sexuale într-o secție de terapie intensivă, unde erau tratați pacienții infectați cu noul Coronavirus!

Sesizarea, cu privire la cei doi, susține că o asistentă medicală, care a stat în aceeași cameră cu un medic rezident, a fost testată pozitiv cu COVID-19, potrivit adevărul.

,,În perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident – n.r.), deşi însurat, a petrecut cu colega noastră, (…), asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că, colega noastră, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 şi testul PCR din 23.10.2020. Şi acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deşi doctorul (…) a stat în aceeaşi cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secţiei ATI, fără să intre în izolare, reuşind să se înregistreze, în această perioadă, cât şi premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivaţi din rândul colegilor noştri”, conform sesizării trimise conducerii spitalului şi Ministerului Sănătăţii.

Reclamaţia mai cuprinde și faptul că secţia a fost transformată într-un bordel.

„A transformat secţia ATI şi Covid într-un adevărat bordel, în sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienţi, aceştia se închid ore şi nopţi întregi în cabinet, unde întreţin raporturi sexuale şi chefuiesc“, conform sesizării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.