Cristi Vasc, directorul sportiv al FC Baia Mare, este implicat în scandalul sexual de la Coroieni, o comună din județul Maramureș. Acesta neagă acuzațiile cu privire la trimiterea unor mesaje, imagini și filmulețe indecente unei minore de doar 13 ani căreia ii preda ca și profesor suplinitor. Însă, unele surse din cadrul școlii susțin ca el ar fi recunoscut toate acestea pe motivul ca eleva l-ar fi „provocat“.

Din păcate, informațiile din partea reprezentanților ISJ cu privire la acest caz au ieșit la iveală abia după mult timp, incidentul petrecându-se la începutul lunii octombrie.

Directoarea ISJ a declarat că au fost făcute verificări în ceea ce privește incidentul deși, conform ActualMM, imaginile și conversațiile erau deja în posesia conducerii școlii la care fata este elevă.

Scandalul a ajuns până la IPJ Maramureș și Parchetul de pe lângă Judecatoria Târgu Lăpuș, care au făcut verificări în acest caz. Desi dovezile spun că este vorba de un caz de corupere de minori, a fost declarat faptul că „nu întrunesc elementele constituitive ale vreunei infracțiuni ori contravenții“. Asta însemna ca fostul fotbalist să nu primească nicio sancțiune pentru gesturile sale.

După publicarea necenzurată a conversației și a imaginilor trimise de Cristi Vasc, IPJM a dat un comunicat prin care s-a autosesizat și a fost deschis un dosar penal.

Cu toate acestea, părinții elevei au refuzat să depună plângere împotriva profesorului.

Sursa foto/info: ActualMM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *