Pentru ca iarnă să nu ne mai ia pe nepregătite, Primăria Sighetu Marmației spune că a asigurat stocuri de material antiderapant pentru a se interveni pe drumurile din municipiu când va începe ninsoare, relatează maramedia.ro.

Și în acest an deszăpezirea în municipiul Sighetu Marmației va fi asigurată de Serviciul Public de Gospodărire Urbana.

”De acest aspect se ocupă se ocupă Serviciul Public de Gospodărire Urbana, avem în acest moment stocuri de sare, nisip, clorură de sodiu și sperăm ca iarna să nu ne prindă nepregătiți. Și în acest an deszăpezirea va fi asigurată de Servicul Public de Gospodărire Urbana, mai sunt mici deficiențe la această societate dar încet, încet sperăm să le rezolvăm”, a declarat primarul muncipiului Sighetu Marmației, Vasile Moldovan.

Potrivit meteorologilor în următoarele zile nu se anunță ninsoare, vremea va fi predominant frumoasă în județul Maramureș, îndeosebi la deal și la munte, unde cerul va fi mai mult senin. În zonele joase, local se vor semnala nori joși și pe arii restranse ceață asociată și cu depunere de chiciura. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 9 grade, mai coborâte în zonele cu ceață pâna spre 2 grade, iar cele minime între -7 și -2 grade.

Sursa: Maramedia.ro

Sursa foto: Maramedia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.