Pastorul Bisericii Baptiste „Biruința” din Baia Mare , Daniel Chereji, a murit în urmă infectării cu Covid-19. Potrivit ActualMM, starea sa se înrăutățise rapid, fiind internat la SPitalul Suport (TBC) din Baia Mare.

Medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-l ține în viață până când starea sa s-ar fi îmbunătățit. Pastorul era intubat în cadrul secției de ATI însă, în ciuda tuturor încercărilor, acesta s-a stins din viață.

Daniel Chereji a fost pastor al Bisericii Baptiste de mai bine de 20 de ani, fiind cunoscut și pentru publicările sale în materie de poezie.

Pe rețelele de socializare, a fost postat un mesaj de adio de către Biserica Baptistă „Biruința”:

„Cu adâncă durere în suflete, cei care sunt parte din Biserica Baptistă „Biruința” Baia Mare își exprimă regretul nespus de mare că fratele nostru drag și păstor al bisericii, Daniel Chereji, a plecat ca să fie pentru totdeauna cu Cel pe care L-a iubit nespus și pe care L-a slujit din fragedă tinerețe, cu toată ființa și cu toată puterea pe care i-a dat-o Cel ce i-a fost Mântuitor și Domn. Plecarea fratelui Daniel Chereji lasă în urmă o familie îndurerată și o biserică cu frați și surori pe care i-a slujit și i-a iubit ca pe sine însuși. Fie ca bunul nostru Dumnezeu să mângâie și să întărească, așa cum doar El știe s-o facă, pe sora noastră scumpă Mihaela, soția fratelui nostru, pe Rut și pe Paul, copiii săi! Dumnezeu să mângâie și să binecuvânteze Biserica Baptistă „Biruința” Baia Mare! Cu încredințarea deplină că în ziua aceea glorioasă ne vom revedea din nou cu toții în prezența lui Dumnezeu, îi spunem fratelui nostru Daniel: La revedere, preaiubitul nostru frate! Ne va fi mereu dor de tine și nu te vom uita niciodată, fiindcă ai lăsat un gol imens în inimile noastre”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *