Adolescenta din Odorheiu Secuiesc a fost găsită, însă cercetările continuă. Fata de 15 ani a fost răpită luni, 30 noiembrie, chiar de lângă unchiul ei. A fost băgată de persoane necunoscute într-un autoturism. Răpirea a fost sesizată în jurul orei 17.40.

„În ceea ce privește minora de 15 ani, din Odorheiul Secuiesc, a cărei răpire a fost sesizată la data de 30 noiembrie 2020, vă comunicăm că, în această dimineața, aceasta și unchiul său s-au prezentat la sediul Poliției municipiului Târgu Mureș . De asemenea, minora a declarat verbal că a fost plimbată cu autoturismul prin județul Mureș, după care a fost lăsată într-o autogară din Târgu Mureș, unde a fost găsită de unchiul sau”, a anunțat Poliția.

„Din cercetări a reieșit că minora, în timp ce se afla cu unchiul său, pe strada Bega din Târgu Mureș, a fost luată cu forța de persoane necunoscute și introdusă într-un autoturism de culoare gri, marca Audi, după ce s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută”, au mai declarați cei de la Poliția Română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.