Actrița din „Sacrificiul” s-a întrebat cine este tânărul vlogger cu adevărat.

„Am auzit de un Selly sau Shelly, m-am uitat vreo 30 de secunde că nu am rezistat mai mult. I-aș da numai șuturi în c*r și palme peste cap ca în Benny Hill! E și ăsta influencer my ass?” a spus Oana Zăvoranu pe Instagram.

Tânărul din Craiova, care are aproape trei milioane de abonați pe YouTube, a atras atenția tuturor când a vorbit despre sistemul de învățământ românesc.

“Problema mea nu e cu vreun liceu sau cu vreun profesor. Problema mea este cu programa şcolară şi cu materia care este predată în şcolile din România. Pentru că ce învăţăm noi la şcoală nu are legătură cu realitatea, şi asta este o mare mare problemă. Şi nu am inventat eu asta. Există oameni mult mai inteligenţi decât mine care au aceeaşi părere.

Uitaţi-vă puţin cum se schimbă lumea din jurul vostru, gândiţi-vă puţin la ce telefon aveaţi acum 10 ani, de exemplu, şi ce telefon aveţi acum. Gândiţi-vă efectiv cum arăta lumea din jurul vostru acum 20 de ani şi cum arată acum, la cât de mult a avansat tehnologia. Şi în lumea asta super modernă, super digitalizată, unde lucrurile se schimbă foarte, foarte repede, lucrurile pe care noi le învăţăm la şcoală au rămas aceleaşi cam de 30 de ani încoace”, a spus tânărul Andrei Şelaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.