În mormântul tatălui pe care l-au îngrijit timp de 17 ani s-a dovedit că a fost îngropată o altă persoană. Este drama prin care a trecut o familie din Marea Britanie, care a primit șocanta veste după aproape două decenii de la moartea acestuia.

Copiii defunctului nu ar fi aflat asta niciodată, dacă între timp nu ar fi murit și mama lor, pe care au hotărât să o îngroape alături de tată.

Tom Bell și surorile sale au descoperit greșeala șocantă după moartea mamei lor, ale cărei ultimă dorință a fost să fie îngropată alături de soțul ei.

Ei rămas uimiți când au primit un telefon de la firma de pompe funebre, spunându-li-se că groparii au găsit sicriul unei femei în mormântul tatălui lor, relatează Daily Mail. Defuncta, Hilda Bell, este ținută la firma de pompe funebre de cinci săptămâni, și nici până acum cei trei urmași nu știu unde a fost îngropat tatăl lor.

„Pierderea mamei noastre a fost devastatoare. Și apoi să ni se spună că mormântul tatălui nostru, unde am fost în ultimii 17 ani, nu este al lui, este pur și simplu insuportabil. Cum este posibil?
Mama noastră zace într-o casă de pompe funebre și așteaptă să fie îngropată, iar tatăl nostru este undeva în cimitir, într-un mormânt necunoscut”
a spus Tom, în vârstă de 58 de ani, din Easington, County Durham.

Sursa: Daily Mail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.