Premierul interimar, Sorin Cimpeanu, sustine prima sa declaratie de presa in noua functie de prim-ministru, joi, 5 noiembrie 2015, Bucuresti.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat miercuri că scolile de vară reprezintă o soluție corectă pentru recuperarea orelor pierdute în perioada crizei sanitare.

„Au fost propuse măsuri precum şcoli de vară, în care să poată fi recuperat într-o manieră sintetică cea mai mare parte din ce s-a pierdut pe parcursul crizei sanitare, pentru asta avem nevoie de concursul profesorilor în primul rând, dar avem nevoie şi de acoperire bugetară. (…) A fost o propunere care a fost considerată corectă în setul de măsuri remediale. Şcolile de vară sunt o soluţie corectă, fiind nevoie de profesori, fiind nevoie de resurse financiare alocate în acest scop. De asemenea, ceea ce oricum am fi făcut, legătura cu universităţile pentru a avea înţelegere, flexibilitate pe parcursul examenului de admitere în universităţi” – a spus Sorin Cîmpeanu

Această declarație vine după ce Ministrul Educației a avut o întâlnire cu reprezentanții AUR pentru a asculta propunerile acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

seven − four =