Sâmbăta seara, 14 noiembrie, 30 de persoane au dat năvală peste medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Baia Mare. Aceste persoane au început să fie agresive și să adreseze cuvinte injurioase.

Polițiștii au fost sesizați, astfel că, cadrele medicale putea ajunge să fie linșate de către cunoștințele și rudele unei persoane bolnave de SARS-CoV-2.

Situația a început după ce o femeie, în vârstă de 60 de ani, din Mogoșești, a fost adusă la spital cu ambulanța. Medicii au descoperit că femeia este infectată cu COVID-19.

Deoarece aceștia au vrut să o interneze, din cauză că aceasta avea o stare precară de sănătate, a început practic scandalul.

Fiul și soțul maramureșencei au refuzat ca aceasta să fie internată. În puțin timp, au ajuns mai multe rude și cunoștințe ale femeii. Unii au intrat peste medici, agresându-i verbal. În acel moment, polițiștii au fost solicitați.

5 persoane au fost sancționate de către polițiști. Femeia bolnavă a putut să fie transportată acasă doar după ce a completat o declarație pe propria răspundere.

Însă, la scurt timp după ce femeia a ajuns acasă, maramureșeanca de 60 de ani a decedat.

Știre în curs de actualizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *