impact violent

În decursul zilei de 17 octombrie, polițiștii din Sarasău au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr de 20 ani din Petrova, a condus un autoturism, iar la un moment dat, într-o succesiune de curbe, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de către un bărbat de 40 ani, din Constanța.

Azi, 17 octombrie, ora 13.33, polițiștii din Sarasău au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N.18 – pasul Hera, spre comuna Petrova, s-a produs un accident rutier.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 20 ani din Petrova, a condus un autoturism, iar la un moment dat, într-o succesiune de curbe, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de către un bărbat de 40 ani, din Constanța.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 38 ani, pasageră în autoturismul condus de către bărbatul din Constanța.

Aceasta a fost transportată de către un echipaj SMURD la spitalul din Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au declarat cei de la IPJM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *