Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, candidatul formațiunii social-democrate pentru Parlamentului României a votat duminică, 6 decembrie, în Viile Apei. Liderul PSD Maramureș și candidatul aflat pe prima poziție pentru Camera Deputaților în viitorul Parlament a precizat faptul că a votat pentru siguranța unui trai mai bun.
”Am votat cu gândul la viitorul României și am votat pentru viitorul copiilor mei, Nicole și Iacob. Am votat împotriva celor care ne-au închis în case, împotriva celor care țin școlile închise și împotriva celor care au împrumutat România pentru următorii 30 de ani. Am votat împotriva celor care ne-au umilit producătorii și le-au interzis accesul în piețe, am votat împotriva celor care ne-au hăituit cu amenzi și legi absurde, am votat împotriva celor care ne-au interzis sărbătorile de Paști și vor să ne interzică și Crăciunul.Am votat pentru repornirea economiei, am votat pentru demnitarea maramureșenilor și a românilor, am votat cu credință că țara noastră poate avea cu adevărat un parcurs european. Am votat pentru un sistem de sănătate accesibil fiecărui român, am votat pentru siguranță în țara noastră. Am votat pentru o România guvernată de profesioniști, de specialiști”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.
Candidatul PSD Maramureș pentru Parlamentul României îndeamnă maramureșenii să iasă la vot, în număr cât mai mare, subliniind faptul că, astăzi, fiecare român decid e soarta României. ”Astăzi, românii sunt suverani. Astăzi, maramureșenii pot decide parcursul județului nostru pentru următorii patru ani. Astăzi decidem viitorul Parlament al României. Să alegem înțelept, să alegem cu gândul la viitor!”, a conchis Gabriel Zetea, candidatul social-democraților maramureșeni pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *