Ministrul Finantelor, Florin Citu participa la dezbaterea dintre reprezentantii organizatiilor patronale si cei ai guvernului, marti 10 decembrie 2019, la hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Florin Cîțu este noua propunere de premier al României din partea Partidului Național Liberal. Ciolacu, în total dezacord.

„Peneliştii n-au înţeles absolut nimic din votul românilor! Să îl propui premier pe Cîţu – groparul economiei româneşti este o mare mare bătaie de joc!!!

Aceşti inconştienţi sunt interesaţi doar de ciolan, în timp ce sute de oameni mor zilnic de virus. Nu le pasă absolut deloc de oameni, pentru că altfel ar fi votat propunerea PSD- doctorul Alexandru Rafila.

Tot ce vor este să mai fure în continuare şi să mai împrumute câteva zeci de miliarde de euro pentru buzunarele clientelei politice.

Nu mai au nici o legitimitate! PSD nu poate vota niciodată o asemenea ruşine de propunere! Iar dacă USR şi UDMR o vor face atunci vor fi părtaşi la această catastrofă naţională!

Cred că este momentul ca românii să se revolte împotriva celor care vor să le confişte votul”, a scris, miercuri seară, Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

twenty − 1 =