“Dragi autorități județene (CJSU, Prefectură, DSP): partidul comunist ne-a vrut tunși, voi ne vreți tâmpiți. Să știți că am o educație solidă, făcută la vreme, și un IQ mai mare de cât numărul de la pantofi. DSP nu a mai dat nicio dată oficială din 13 noiembrie. Prefectura nu mai are buletin epidemiologic de 6 zile. Câte teste ați făcut în intervalul ăsta? Hai că vă dau eu niște date.

Viseu de Sus a avut, la recensământul din 2011, 15.037 locuitori. DSP calculează incidența Vișeului la o populație de aproximativ 17.800. Câteodată crește populația, apoi scade. Ne jucam cu numere. După datele voastre se pare că toată lumea se mută în Vișeu. Poate și pentru faptul ca managerul spitalului face 150 teste/zi. Dragilor, din aprilie și până la ultima raportare publicată pe pagina Prefecturii s-au făcut sub 180 teste/zi. Asta e media. Au fost zile în care gradul de pozitivare a fost de 70%. Știință și precizie. Acum două luni, Maramureșul era pe locul 26 la numărul de cazuri, 15 la numărul de decese și 5 la rata fatalității. Eram fruntași la morți/pozitivi. Prin septembrie am calculat datele pe o lună. Rata fatalității era de 8%. Se testează puțin și se moare mult. A trebuit sa moară Marius să recunoașteți focarul din spital. Absolut toate clădirile (secții nu prea sunt) au avut pozitivi. Inclusiv administrația. Luni erau încă 9 angajați ai spitalului pozitivi. Ce rost au mușamalizările? Nu vă crede nimeni”, a scris Felicia Iuga.

Aceasta a mai relatat că pe 27 noiembrie, a descoperit că pentru fratele ei nu există emis nici un certificat de deces. Li s-a transmis, atât ei cât și soției asistentului decedat, că poate dura chiar și două luni pentru eliberarea actului.

Așteptăm un punct de vedere din partea CJSU, Prefectură și DSP.

Sursa: ActualMM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.