Ioan Sas

Ioan Sas a demisionat din partidul din care făcea parte (PSD) și din funcția de consilier județean. Avocatul sighetean a declarat pentru 2mnews.ro că decizia a fost luată în urma nemulțumirii cauzate de modificarea la Centru a listelor PSD Maramureș pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc pe 6 decembrie 2020.

Inițial, Ioan Sas a fost pus pe locul 2 pentru lista de la Senat de către CEX județean al PSD, Liviu Marian Pop fiind primul.

Lista adusă de președintele PSD Maramureș, Gabriel Valer Zetea, a fost considerată invalidă, Pop Liviu Marian fiind scos din lista pentru Senat, urmând ca pe noua listă Ioan Sas să fie plasat pe locul 1. După puțin timp, însă, omul de afaceri local Sorin Vlașin, l-a înlocuit pe Ioan Sas, fiind pus pe prima poziție.


În 22 octombrie, din cauza celor întâmplate, avocatul Ioan Sas a postat pe pagina de Facebook un mesaj, care mai apoi a fost șters: ” De astăzi, drumurile mele se despart de PSD! Noaptea ca hoții. Versiune de Maramureș”.


Motivul pentru care Ioan Sas a șters postarea: din cauza presiunii create de propriile emoții și supărări. Astfel, a dat de înțeles că va rămâne în Consiliul Județean și în PSD.

După câteva zile, pe 27 octombrie 2020, Sas a anunțat 2mnews că a demisionat din Consiliul Județean și din PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.