Vineri, 20 noiembrie, între orele 07.00-09.00, polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică au desfășurat o acțiune de control care viza respectarea măsurilor de protecție individuală, dar și a existenței declarației pe propria răspundere în zona Gării CFR-Autogară.

”Au fost verificate 11 mijloace de transport în comun precum și zece persoane care treceau prin locația menționată mai sus. În urma acțiunii, polițiștii locali au aplicat un număr de două sancțiuni contravenționale la Legea nr.55/2020”.

Tot astăzi, în intervalul orar 09.00-11.00, doi polițiști locali au participat la o acțiune comună de control împreună cu reprezentanți din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare, Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Pintea Viteazul” și Prefectura Maramureș.

Această acțiune s-a desfășurat în: Piața Bilașcu, Izvoare, Obor, Gării și Albina. În urma acțiunii, polițiștii locali au aplicat un număr de trei sancțiuni contravenționale la Legea nr.55/2020”, menționează reprezentanții Primăriei Baia Mare.

SURSA: ziarmm.ro

SURSA FOTO: Primăria Municipiului Baia Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.