PSD Maramureș a depus în urmă cu cinci zile listele pentru Camera Deputaților și Senat. Au fost schimbate 90% din persoanele de pe liste.

„PSD Maramureș a schimbat STRATEGIA DE RECRUTARE a candidaților pentru Parlament și propune pe lista pentru Camera Deputaților și Senat oameni noi, integri, specialiști în domeniile lor de activitate. în România se înregistrează, sub guvernarea PNL, o CRIZĂ ACUTĂ DE PROFESIONIȘTI.

În prezent, întreaga țară trece printr-o CRIZĂ SANITARĂ fără precedent, dar pe listele social-democraților se regăsesc tot mai mulți specialiști din domeniul medical. Pe lângă criza sanitară pe care PNL NU REUȘESTE să o țină sub control, România va fi lovită, în câteva luni, de o puternică CRIZĂ ECONOMICĂ ȘI FINANCIARĂ. Noul PSD vine în fața electoratului cu oameni care sunt pregătiți să preia guvernarea și să aducă soluții acolo unde, astăzi, sunt semnalate numai probleme.

PSD Maramureș a depus joi, 22 octombrie, lista candidaților pentru Parlamentul României, iar garda de cadre este SCHIMBATĂ în proporție de peste 90%.

CAMERA DEPUTAȚILOR:

 1. Ec. Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș, vicepreședinte național PSD
 2. Inginer Gheorghe Șimon, parlamentar la al doilea mandat
 3. Ec. Cosmin Butuza, secretar executiv PSD Maramureș și fost secretar de stat MTS
 4. Psiholog Lucia Butcure, primar Cupșeni
 5. Jurist Ioan Onea, primar Ocna Șugatag
 6. Administrator Dragoș Nelu, primar Gârdani
 7. Ec. Flaviu Bălan, președinte TSD Maramureș
 8. Inginer Mihai Timbuș, președinte PSD Târgu Lăpuș
 9. Inginer Gabriel Maxim, președinte PSD Coaș
 10. Inginer Octavian Bodea, viceprimar Seini

SENATUL ROMÂNIEI:

 1. Manager Sorin Vlașin, președinte PSD Sighetu Marmației
 2. Ing. Vasile Boitor, primar Asuaju de Sus
 3. Prof. Irina Iusco, primar Șieu
 4. Prof. Gheorghe Mureșan, primar Ariniș
 5. Jurist Liliana Moga, președinte OFSD Baia Mare

Venim în fața cetățenilor cu SOLUȚII pentru a opri criza sanitară și cea economică. De un an de zile, peneliștii se preocupă doar să acorde funcții politice și administrative pe bază de cumetrii. Toți cei pe care PSD Maramureș îi propune pe lista pentru Camera Deputaților și Senat sunt ONEȘTI, INTEGRI, SPECIALIȘTI, oameni care pot și vor aduce SCHIMBAREA. Pe lista PSD pentru Parlament am propus DOAR MARAMUREȘENI! Uniți suntem puternici!”, a transmis Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.