viol

Un tânăr de numai 19 ani a violat și abandonat pe drum o femeie de 47 de ani, pe care o luase cu mașina. Femeia, care se deplasa pe jos spre casă, a fost abordată de tânărul care i-a propus să o ducă cu mașina acasă. Pe drum, în apropiere de locuința femeii, acesta a dat-o jos din autoturism, a agresat-o, după care a violat-o și a abandonat-o.

Ieri, poliţiştii din Suciu de Sus au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un tânăr de 19 ani din Vima Mică. Acesta este bănuit de comiterea infracţiunii de viol.

În fapt, în 14 octombrie, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie de 47 de ani din Vima Mică, cu privire la faptul că în jurul orei 22.30, în timp ce se deplasa pe jos, spre domiciliu, un tânăr de 19 ani din Vima Mică, s-a oprit cu autoturismul și a transportat-o spre domiciliul acesteia.

Când a ajuns în apropierea domiciliului acesteia, a dat-o jos din autoturism, a agresat-o, după care a întreținut relații sexuale normale fără consimțământul acesteia.

Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Județean Baia Mare pentru un consult de specialitate.

Tânărul a fost introdus în Centrul Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Maramureș.

Tânărul de 19 ani care a comis oribila faptă, pe numele lui Bogdan T, este din satul Peteritea, comuna Vima Mică și, din primele informații, nu are antecedente. Cel mai probabil, acesta va fi prezentat astăzi în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile” declară cei de la IPJM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *