Cățel bătut

Pe rețelele de socializare au apărut imagini cu un cățel bătut crunt și lăsat în agonie pe calea ferată din zona șoselei de centură a Băii Mare. Din păcate cățelula a fost eutanasiat deoarece numărul leziunilor suferite de acesta a fost prea mare pentru a mai avea o șansă la viață. Poliția s-a autosesizat și caută acum vinovatul/vinovații, urmând a aplica măsurile care se impun.

Cum ai putut mă, ființă cu conștiință, să rupi în bătaie cățelușa asta și după să o abandonezi cu capul pe o cale ferată lângă Baia Mare să o omoare trenul? Cum?!!!Ești un nimic, ești pur și simplu un nimic. Ți-ai vărsat nervii sau te-ai amuzat cum suferă? Ești un bolnav psihic.  Un alt cățel a stat lângă ea și o o păzea. Groaznice imagini.Cer în mod public către Politia Romana să înceapă o anchetă, că tot avem Poliția Animalelor.Cățelușa a fost abandonată pe centura Mun. Baia Mare, pe calea ferată care duce spre Satu Mare. Cățelușa a fost preluată și dusă la medic. Din păcate, acum am aflat că nu mai are șanse de supraviețuire. A fost bătută fără milă, craniul distrus, traheea perforată și multe alte leziuni. Va fi eutanasiată”, scrie Zmenta.

Poliția s-a sesizat cu privire la postarea apărută ântr-unul din mediile de socializare referitoare la un cățel lovit, găsit pe calea ferată ce intersectează șoseaua de centură a municipiului Baia Mare și va efectura verificări în vederea stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului, identificării autorilor și aplicării măsurilor legale”, precizează IPJ Maramureș.

În cele din urmă s-a dovedit că de fapt cățelul a fost lovit de un tren, iar leziunile suferite au fost foarte puternice.

În urma verificării în primă fază, medicii au presupus că ar putea fi mână de om, rănile nu păreau a fi neapărat de la un impact cu mașină/tren. Mulțumim medicilor că au făcut tot posibilul să salveze cățelușa, dar starea ei era critică (craniul spart, șold distrus, trahee perforată). Era în călduri și fugise de mai bine de două săptămâni de la stăpâni, care au căutat-o inclusiv la adăpost zilele trecute”, adaugă Zmenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *