Avocata Diana Şoşoacă Iovanovici, care l-a reprezentat în instanţă pe ÎPS Teodosie, spune că dreptul de a participa la pelerinaj nu poate fi îngrădit, iar dacă nu ar fi fost lăsată să treacă spre Peşteră, ar fi luat-o pe câmp până acolo.

“E un drept care nu poate fi îngrădit în niciun mod, în nicio situaţie. Drept pentru care Şi dacă ne-ar fi oprit, o luam pe câmp şi ajungeam la Sfântul Andrei, Doamne-ajută!“, a spus avocata.

La remarca unui jurnalist că suntem în plină pandemie, avocata a răspuns: “Nu există aşa ceva! Duceţi-vă la Tătaru să vă spună de ce nu a decretat niciodată epidemie pe teritoriul României. Pentru că avem scrisoare în care ni s-a spus că nu sunt îndeplinite condiţiile de decretare a epidemiei pe teritoriul României. (…) E totul o mascaradă“.

Sute de credincioşi şi preoţi iau parte, luni, la slujba oficiată de ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, la Mănăstirea Peştera Sfântului Apostol Andrei din comuna Ion Corvin, judeţul Constanţa. Autorităţile au impus restricţii pentru credincioşii care nu au domiciliul în localitate, existând filtre ale Poliției care îi opresc pe șoferi.

Luni, sute de credincioși și preoți, iau parte la slujba oficiată de ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, la Mănăstire Peștera Sfântului Apostol Andrei din comuna Ion Corvin, județul Constanța. Pentru credincioșii care nu au domiciliul în localitate, autoritățile au impus restricții, precum filtre ale poliției care îi opresc pe șoferi.

Sursa Foto: sighet247.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *