Un caz emoționant al unei familii din Maramureș a fost scos la iveală de către asociația Ștergem Lacrimi. Reprezentanții asociației lansează un apel de ajutor pentru o familie cu 3 copii locuiește într-o cocioabă care stă să cadă, cu acoperiș doar pe jumătate din suprafață, în apropiere de Baia Mare.

Pentru majoritatea dintre noi se apropie Crăciunul și, împreună cu el, febra cumpărăturilor, nerăbdarea revederii celor dragi sau pur și simplu speranța că vom avea niște sărbători cât mai apropiate de normal în contextul pandemiei. Pentru familia din Făurești, comuna Copalnic-Mănăștur, Crăciunul se apropie cu speranța că vor avea ce să pună pe masă, iar casa va mai rezista câteva luni fără să se prăbușească.

Cei trei copiii ai familiei au parte de o viață nedreaptă – jucăriile și dulciurile sunt un lux. Mama lor a crescut la casa de copii, iar acum îi îngrijește cum poate deși are mai multe probleme de sănătate. Tatăl se trage dintr-o familie foarte modestă și, după cum chiar el spune, nu prea are școală.

Vă rugăm să ne ajutați, să le putem oferi o șansă la o viață normală”, spun reprezentanții asociației Șterge Lacrimi.

Pentru cei ce doresc să îi ajute, aceștia pot fi găsiți ușor în localitatea Făurești, sau la numărul de telefon 0750752964. De asemenea, în postarea pe care o puteți găsit dând click AICI, asociația care a a publicat cazul a atașat lista conturilor bancare prin care se poate dona.SURSA – AXANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.