Accident rutier

În decursul zilei de 26 noiembrie, pe Bulevardul Republicii din Baia Mare a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost rănită uşor. Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de un băimărean în vârstă de 53 de ani.

Ieri, la ora 17.15, pe Bulevardul Republicii din Baia Mare a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost rănită uşor.

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, care era angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, pe culoarea verde a semaforului electric aflat în funcțiune, a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de un băimărean în vârstă de 53 de ani.

În urma accidentului victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale şi nu a necesitat internarea.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Poliţiştii continuă cercetările şi la finalizarea lor vor dispune măsurile legale.

Un alt eveniment rutier cercetat de poliţişti s-a produs ieri, în jurul orei 12.40,  la intrarea pe D.N. 18 din localitatea Moisei.

Este vorba despre o coliziune care a avut loc la intersecţia dintre un drum comunal şi D.N. 18, între un biciclist şi un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani din Moisei.

Conducătorul auto nu a anunțat evenimentul la cea mai apropiată unitate de poliție. În urma impactului biciclistul a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la Spitalul Orășenesc Borșa, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.

Atât biciclistul, cât și conducătorul auto, au fost testati alcoolscopic, rezultatele fiind zero. În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. De asemenea, ca măsură complementară, a fost dispusă reţinerea permisului de conducere în cazul şoferului, fără drept de circulaţie”, au declarat cei de la IPJM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.